MOUSAVIHA

  • خانه
  • محصولات
    • استندها در یک نگاه
    • ایستگاه شارژ موبایل ایستاده
    • ایستگاه شارژ موبایل دیواری
    • ایستگاه شارژ موبایل سفارشی
    • اطلاعات فنی استندها
  • سوابق
    • محصولات تبلیغاتی
    • هنرهای تجسمی
    • طراحی صنعتی
    • مدیریت پروژه
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
منو
  • خانه
  • محصولات
    • استندها در یک نگاه
    • ایستگاه شارژ موبایل ایستاده
    • ایستگاه شارژ موبایل دیواری
    • ایستگاه شارژ موبایل سفارشی
    • اطلاعات فنی استندها
  • سوابق
    • محصولات تبلیغاتی
    • هنرهای تجسمی
    • طراحی صنعتی
    • مدیریت پروژه
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
موسویها
جولای 22, 2020
نمایش همه

‌راهنمای محصول ایستگاه شارژ موبایل

 
 
 

 مقدمه

دستگاهی که در اختیار دارید، سازه ایست ایستا با عمر بالا که برای حفظ و نگهداری یکپارچه ملزومات تامین شارژ تلفن همراه طراحی شده است. در تولید این محصول تلاش شده تا معیارهای فنی، اصول استاندارد و زیبایی بصری به طور کامل رعایت گردد تا دارنده دستگاه به راحتی بتواند از آن استفاده نموده، قطعات معیوب را تعویض و در گذر زمان محصول خود را به روزرسانی نماید.

 

 معرفی محصول

 دستگاه شارژ موبایل از بدنه کامپوزیت پنل آلومینیومی دوجداره، متصل به شاسی ساخته شده است. در بدنه دستگاه، طبقاتی از جنس پلکسی برای قراردادن گوشی تلفن همراه قرار گرفته. کلیه شارژرهای مورد نیاز گوشی های میان رده در دستگاه تعبیه شده و سیم های شارژ آن، بدون امکان سرقت در جای خود قرار دارد. طبقات، محل درج لوگو، پلاک های راهنمای شارژ و جعبه تبلیغاتی آن مجهز به منابه نوری از نوعSMD  هستند.

منابع شارژ در هر طبقه به شکل مستقل و مجزا قرار گرفته تا سالم ترین و مناسب ترین ولتاژ مورد نیاز را بدون آسیب به تلفن همراه تأمین نماید. در دستگاه شما از کابل شارژرهای اصلی با امکان انتقال جریان سریع استفاده شده است و شارژرهای IOS همه مدلهای این محصول را پشتیبانی می کند.

 

نصب و راه اندازی

دستگاه شارژ تلفن همراه پس از قرارگیری در محل با اتصال دوشاخه دستگاه به پریز برق و روشن کردن کلید به راحتی راه اندازی می شود. برای نصب مدلهای دیواری کافیست دو عدد پیچ و رولپلاک در دیوار محل قرارگیری متصل شود. بهترین فاصله پیچ ها از زمین 164 سانتیمتر است که می تواند بنابرای سلیقه کاربر تغییر کند. برای نصب و استفاده صحیح، موارد فصل بعد را مطالعه نمایید.

 

 نکات ایمنی و نیازمندی های محیطی

– با توجه به قرار گرفتن چند منبع شارژ در این دستگاه لازم است برای استفاده بهتر، برق دستگاه به طور مستقیم از یک پریز مستقل تأمین شود.

– شارژرها نیاز به جریان برق220 ولت سالم با سیم تخلیه خنثی دارند. لذا از اتصال دوشاخه دستگاه به سه راهی یا چند راهی که دیگر دستگاه های الکتریکی به آن متصلند خودداری نمایید (از اتصال دوشاخه دستگاه به پریز سالم و استاندارد اطمینان حاصل نمایید)

– دستگاه را در مجاورت وسایل گرمایشی، دستگاه های تولید رطوبت و مواد قابل اشتعال قرار ندهید.

– از گره زدن، کوتاه کردن، تا کردن سیم ورودی دستگاه جدا خودداری نمایید.

– هنگام باز کردن پشت دستگاه، قطع کلید جریان کافی نیست. لازم است دستگاه را به  طور کامل از برق جدا نمایید.

– از استفاده از  دستمال خیس، اسپری آب یا دیگر مایعات در زمان روشن بودن دستگاه جدا خودداری نمایید.

– هنگام شستشوی زمین و محیط اطراف استند، دستگاه را از برق خارج نمایید.

– در زمان هایی که دستگاه استفاده نمی شود، آن را خاموش نمایید. این عمل باعث افزایش طول عمر دستگاه خواهد شد.

 – با مشاهده کندی شارژ، شارژ معکوس، داغ شدن باطری گوشی و قطع و وصل‌های مکرر، دستگاه را از برق خارج نموده و قطعه معیوب را تعویض نمایید.

– برای بررسی سلامت و بررسی جریان خروجی‌میتوانید از نرم‌افزار Ampere استفاده نمایید.

 

 عیب یابی

در صورت مشاهده هر یک از عیوب مطابق توضیحات آن عمل نمایید

(انجام هر یک از مراحل زیر باید توسط کارشناس برق انجام گیرد)

۱. یک یا چند مورد از شارژرها کار نمی‌کنند

– طبقه شارژرهای را شماره گذاری نمایید.

– دوشاخه دستگاه را از پریز برق خارج نمایید.

– پیچ‌های درب پشت دستگاه را باز کنید.سیم های متصل به درب (پنل لامپ‌ها) را آزاد نموده و آن را از دستگاه به طور کامل جدا نمایید.

– با رعایت کامل نکات ایمنی، از قسمت پشت دستگاه سوکت سیم شارژ را از سوکت usb روی شارژر جدا نموده و سیم شارژ جدید و سالم را جایگزین نمایید.

(درب پشت دستگاه)

– تلفن همراه را به سیم شارژ جدید متصل نمایید و دستگاه را روشن کنید.

الف. اگر مشکل برطرف شد، اشکال از سیم شارژ است. لذا مطابق فصل ۹ سیم معیوب را از دستگاه خارج نموده و سیم شارژ جدید را به دستگاه متصل نمایید

ب. اگر مشکل برطرف نشد، اشکال از منبع شارژ یا کلگی شارژ است. بست‌های نگهدارنده را باز کرده و فیش‌های برق ورودی را از کل‌گی شارژ جدا نموده و شارژر را تعویض نمایید.

توسط بست کمری شارژر را در جای خود ثابت نمایید. فیش‌های جریان ورودی را به کلگی متصل نموده و پس از بررسی عملکرد صحیح شارژر، پشت دستگاه را ببندید.

– در پایان دوشاخه دستگاه را به برق متصل نمایید و کلید پاور را روشن کنید.

 

۲. هیچ یک از شارژرها کار نمی‌کنند ولی لامپ‌های دستگاه روشن می‌باشند

– دستگاه را از برق خارج نمایید.

ـ پیچ‌های درب پشت دستگاه را باز کنید. سیم‌های متصل به پنل لامپ‌ها را آزاد نموده و آن را از دستگاه جدا نمایید.

– دستگاه را به برق متصل نمایید.

– سیم‌های انتقال جریان برق (آبی-قرمز) را از محل انشعاب توسط اهم متر یا فازمتر مورد بررسی قرار دهید.چنانچه امکان تشخیص قطعی جریان را نداشتید به کارشناس برق مراجعه نمایید.

(در همه مراحل کار نکات ایمنی را رعایت فرمایید) لازم به ذکر است این حالت بسیار نادر است

 

۳. قسمت شارژرها سالم است، بخشی از روشنایی دستگاه قطع شده است. (در شرایط بسیار‌ معدود)

– جریان برق خروجی از منبع تغذیه (آداپتور) را بررسی نمایید.

– از اتصال کامل سیم‌های مثبت و منفی اطمینان حاصل نمایید.

– لامپ معیوب را از مدار خارج کرده و توسط یک منبع دیگر سلامت آن را بررسی نمایید.

– در صورت خرابی بخش معیوب را تعویض نمایید.

 

۴. شارژرها کار می‌کنند اما دستگاه فاقد نور و روشنایی است. (منبع تغذیه روشنایی خراب است)

– دستگاه را از برق خارج نمایید.

– پیچ‌های درب پشت دستگاه را باز کنید. (در مدل‌های پایه‌دار منبع تغذیه روشنایی در قسمت پایه قرار دارد)

– با رعایت کامل اصول ایمنی منبع شارژ (آداپتور) معیوب را از مدار خارج نموده و آداپتور سالم را جایگزین نمایید.

– پیش از جداسازی ترتیب قرارگیری سیم‌های ورودی و خروجی را یادداشت نمایید. رنگ بندی سیم‌های جریان ورودی را رعایت نمایید و سیم‌های ۱۲ ولت مثبت (خط‌دار رنگی) و منفی (بی‌رنگ) را در محل‌های خود متصل نمایید.

– از محکم بودن محل اتصال سیم‌ها اطمینان حاصل نمایید.

– منبع تغذیه (آداپتور) را در محل خود تثبیت نمایید. عدم توجه به تثبیت منبع تغذیه باعث بروز اتصالی‌های بعدی خواهد شد.

– سیم‌ها را مرتب نموده و پشت دستگاه را ببندید.

 

۵. شارژرها کار می‌کنند اما لامپ‌ها چشمک می‌زنند.

– بعضاً به دلیل نوسانات برقی، کارکرد مداوم یا اشکالات جزئی، منبع تغذیه (آداپتور) دچار نقص شده و شدت جریان برق مورد نیاز دستگاه را تامین نمی‌نماید.

– دستگاه را از برق خارج نموده و مطابق توضیحات بند ۴ این بخش آداپتور دستگاه را تعویض نمایید.

نکته: آداپتور روشنایی دستگاه به گونه‌ای انتخاب شده تا علاوه بر تامین جریان مورد نیاز از مدار و لامپ‌ها مراقبت نماید لذا از به کارگیری آداپتورهای غیر معمول با توان بالاتر از نیاز یا کمتر از مقدار تعیین شده خودداری نمایید. این عمل باعث گرم شدن بیش از حد و کاهش عمر مفید لامپ‌ها خواهد شد.

 

۶. دستگاه به طور کلی کار نمی‌کند.

الف – دستگاه را از برق جدا کنید.

ب – فیوز سوخته را از محل خود خارج نمایید.

ج – فیوز جدید را در محل خود قرار داده و دستگاه را با با رعایت اصول ایمنی روشن نمایید.

– اگر فیوز مجدد از کار افتاد دوباره مراحل الف تا ج را تکرار کنید و به ادامه توضیحات بازگردید.

– اگر اتصالی در بخش نور دستگاه باشد فیوز مجدد سوخته و دستگاه قطع می‌شود اما چنانچه روشنایی دستگاه فاقد ایراد بود لزوماً اتصالی به بخش شارژرها مربوط خواهد شد.

– دستگاه را از برق جدا کنید.

– پیچ‌های درب پشت دستگاه را باز کنید. در مدل‌های پایه‌دار پوشش بخش بالا (محل شارژرها) را باز کنید.

– جریان ورودی (سیم‌های آبی-قرمز) بخش شارژرها را از محل اتصال به شارژرها جدا نمایید.

– سپس یک به یک از قسمت پایین به بالا، سیم را به شارژر متصل کنید و بعد از هر اتصال دستگاه را روشن کنید. در صورت خاموش شدن دستگاه و قطع فیوز کلگی معیوب شناسایی شده است. در غیر این صورت به روند تشخیص اتصالی ادامه دهید.

– این روند را  با اتصال سرفیش های بعدی و روشن خاموش کردن کلید پاور تا کشف کلگی معیوب (شارژر سوخته) ادامه دهید.

– پس از شناسایی کلگی شارژ معیوب، آن را از دستگاه خارج نمایید و طبق توضیحات بخش ۹ کلگی شارژ جدید را جایگزین نمایید.

ـ روند اتصال سر فیش‌ها را یک به یک تا به انتها ادامه داده و پس از اطمینان از سلامت سایر شارژرها و رفع نواقص، پشت دستگاه را ببندید.

توضیح: لطفاً در هنگام مرتب سازی سیم‌ها و تثبیت شارژرها دستگاه را از برق خارج نموده، مراحل را به عمل آورده و پس از رعایت نکات ایمنی مجدداً از دستگاه استفاده نمایید.

مهم: فیوز قطعه ای مصرفی است. همیشه تعدادی فیوز شیشه ای مطابق مدل آنچه در دستگاه شارژ شما قرار دارد، تهیه نمایید.

 

تعویض قطعات معیوب

پس از عیب یابی مطابق مراحل زیر قطعات معیوب را تعویض نمایید.

(برای تعویض هر یک از اجزای دستگاه ابتدا دستگاه را از برق خارج نمایید)

الف. تعویض فیوز

ب. تعویض آداپتور ۱۲ ولت بخش روشنایی

ج. تعویض کلید

د. تعویض کلگی شارژ (شارژرها)

ر. تعویض سیم شارژ

 

الف. تعویض فیوز

۱. دوشاخه دستگاه را از برق جدا نمایید.

۲. درب محل فیوز را به آرامی در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخانید.

۳. فیوز آسیب دیده را از پایه فیوز خارج نموده و فیوز جدید را جایگزین نموده و درب آن را ببندید.

دقت کنید آمپر فیوز جایگزین با فیوز اصلی برابر باشد.

 

ب. تعویض آداپتور روشنایی

۱. دوشاخه دستگاه را از برق جدا نمایید.

۲. پیچ‌های صفحه پشت دستگاه را باز کرده و سیم آن را از مادگی یا ترمینال اتصال جدا نمایید.

( در مدل‌های پایه‌دار آداپتور در قسمت پایه قرار دارد)

۳. ترتیب سیم‌های ورودی و خروجی منبع تغذیه را یادداشت کرده، آداپتور معیوب را از دستگاه خارج و آداپتور سالم را جایگزین نمایید.

( در اتصال مجدد سیم‌های ورودی و خروجی دقت نمایید. عدم اتصال صحیح سیم‌ها باعث سوختگی آداپتور یا عدم عملکرد آن می‌گردد. همچنین از آداپتور با توان معادل استفاده نمایید. )

 

ج. تعویض کلید (روشن خاموش)

۱. دوشاخه دستگاه را از برق جدا نمایید.

۲. فیش‌های متصل به کلید را با حفظ ترتیب و رعایت رنگ آنها از پشت کلید جدا نمایید.

۳. خار نگهدارنده کلید را به داخل فشار داده و کلید را از محل خود بیرون بکشید.

۳. پس از جایگزین کردن کلید سالم سرفیش‌های اتصال را به ترتیب در محل خود متصل نمایید.

 

د. تعویض شارژرها (کلگی شارژ)

۱. دوشاخه دستگاه را از برق جدا نمایید.

۲. پنل ام دی اف پشت محل شارژرها را باز کنید و سیم پنل را از محل انشعاب جدا نمایید.

۳. فیش‌های ورودی کلگی (سیم قرمز آبی) وسیم شارژ اتصال usb را از کلگی جدا نموده بست نگهدارنده و کلگی را بریده و شارژر معیوب را از محل خود خارج نمایید.

۴. شارژر سالم را در محل با بست پلاستیکی محکم نموده و سرفیش‌های ورودی و خروجی را متصل نمایید.

۵. پنل پشت دستگاه را پس از اتصال سیم‌های مربوطه در جای خود قرار داده و پیچ‌های آن را به ترتیب ببندید.

۶. پس از اطمینان از انجام کامل مراحل دستگاه را به برق متصل و از آن استفاده نمایید.

 

ر. تعویض سیم شارژ

۱. دوشاخه دستگاه را از برق جدا نمایید.

۲. پنل ام دی اف پشت محل شارژرها را باز کنید و سیم پنل را از محل انشعاب جدا نمایید.

۳. برای تعویض سیم شارژ، طبقه مربوطه را از پشت مشخص نموده  سیم‌های ورودی و خروجی کلگی شارژ را جدا کنید.

۴. پس از باز کردن بست‌های پلاستیکی شارژر را از محل خود خارج نمایید.

۵. در یک سمت طبقه قفل پلاستیکی مستطیل شکل سفید رنگی قرار گرفته است. قطعه مربوط را به طور عمودی از محل خود به آرامی خارج نمایید.(چسب پلمپ را باز کنید)

۶. پس از خروج قطعه پلاستیکی، طبقه شارژ می‌تواند به صورت افقی در جای خود حرکت نماید. طبقه را به صورت افقی حرکت داده تا مقابل شیار خود قرار گرفته و بتواند از بدنه استند خارج شود.

۷. پس از خروج طبقه سیم شارژ معیوب را خارج کرده و سیم سالم را جایگزین نمایید.

۸. طبقه را مجدد در شیار بدنه قرار داده و با حرکت افقی به سمت محل سیم شارژ آن را محکم نمایید.

۹. قفل پلاستیکی را به صورت عمودی در محل خود قرار دهید و به آرامی محکم نمایید.

۱۰. کلگی شارژر را در جای خود قرار داده و با بست پلاستیکی به طبقه متصل نمایید.

۱۱. سیم‌ها و سرفیش‌های جریان ورودی و سیم شارژ را به شارژر متصل نمایید.

۱۲. درب پشت دستگاه را ببندید. دستگاه را به برق متصل کنید و آن را روشن نمایید.

(از دستکاری یا جمع کردن دهانه فیش‌ها با انبر یا هر وسیله دیگری خودداری نمایید)

 

مراقبت و نگهداری

سازه دستگاه شما به دلیل به کارگیری از مواد اولیه درجه یک دارای ضمانت ۱۰ ساله است لذا لازم است برای مراقبت و نگهداری آن موارد زیر را رعایت نمایید.

– پیش از تمیزکاری دستگاه را از برق خارج نمایید.

– برای پاکسازی بدنه دستگاه از اسپری مایعات اسیدی شوینده‌های قوی بنزین و تینر خودداری نمایید.

– از دستمال نمدار برای تمیز کردن دستگاه استفاده نمایید.

– هرگز دستگاه را با آب مورد شستشو قرار ندهید.

– از اتصال قطعات اضافی به بدنه دستگاه توسط چسب یا هر وسیله دیگری خودداری نمایید.

– بدنه دستگاه از ورق دوجداره ساخته شده است از اتصال هر نوع پیچ، پرچ یا ایجاد سوراخ در بدنه خودداری نمایید. این کار باعث اتصال سطح رویه با سطح داخلی شده و امکان انتقال جریان و برق گرفتگی را ایجاد می نماید.

– برای مراقبت و نگهداری بهتر موارد اشاره شده در بخش ۵ نیازمندی‌های محیطی را مطالعه نمایید.







به اشتراک گذاری
mousaviha
mousaviha

مطالب مرتبط

جولای 22, 2020

موسویها


اطلاعات بیشتر
کیوسک شارژ موبایل مناسب فضاهای عمومی
ژوئن 29, 2020

ایستگاه شارژ موبایل ایستاده


اطلاعات بیشتر
ایستگاه شارژ موبایل دیواری با طراحی مدرن
آوریل 19, 2020

ایستگاه شارژ موبایل دیواری


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

نشانی :

تهران، کیلومتر 20 بزرگراه لشکری، جنب مجتمع ایرانیان،    کوچه فجر،  انتهای کوی گلهای شرقی، پلاک 9

  • 09203702725 - 09903702725 - 09393702725
  • 46845279 - 46844968 - 46844976 (021)
  • 46845279 (021)
  • Info@mousaviha.com
  • ارتباط با پیامرسان‌ها: 09393702725

آخرین مطالب

راهنمای محصول

موسویها

ایستگاه شارژ موبایل ایستاده

ایستگاه شارژ موبایل دیواری

ایستگاه های شارژ پرفروش

ایستگاه شارژ موبایل سفارشی

اعتماد شما سرمایه ماست

Copyright 2022 – Mousaviha Company – Design By Mousaviha Gallery ©